Are multă experienţă în administraţie, multe proiecte derulate care necesită continuitate, este un om de echipă

Amedeia Viţega este voluntar la două asociaţii din Suceava, una dintre ele având ca scop respectarea demnităţii umane, promovarea egalităţii de gen, prevenirea excluziunii sociale şi prevenirea violenţei asupra femeilor şi copiilor.

Împreună cu alte colege, este iniţiatoarea campaniei DAR – Dăruieşte, Ajută, Respectă, prin care trage un semnal cu scopul de sensibilizare a populaţiei pentru a lupta împreună împotriva violenţei domestice.

„Consider că implicarea civică este o responsabilitate a noastră, a cetăţenilor. Societatea civilă joacă un rol esenţial în apărarea drepturilor omului şi în promovarea valorilor democratice. Colaborăm cu politicienii, adesea ridicându-le la fileu problemele care apar, pentru ca împreună să găsim o rezolvare pentru binele comun şi pentru a contribui la dezvoltarea societăţii. Este uşor să stai deoparte şi să aştepţi ca alţii să facă aceste lucruri, doar reproşând că rezolvarea problemelor durează prea mult sau că soluţiile găsite nu sunt optime. Din 2017 sunt membră a PNL Suceava, iar din 2022 sunt consilier judeţean, parte a echipei de la CJ Suceava.

Îl susţin pe Lucian Harşovschi pentru că are multă experienţă în administraţie, are multe proiecte derulate care necesită continuitate, este un om de echipă şi sunt ferm convinsă, că atunci când va fi primar, de eficienţa şi eficacitatea cu care administraţia locală îşi va îndeplinii atribuţiile şi va oferi servicii de calitate locuitorilor, contribuind la dezvoltarea durabilă a oraşului nostru” a declarat Viţega.

Lucian Harşovschi i-a mulţumit Amedeiei Viţega pentru susţinerea acordată.

„Îi mulţumesc Amedeiei pentru încrederea oferită în momentul în care a decis să se alăture echipei! Sunt sigur că, alături de echipă, vom reuşi să continuăm proiectele începute şi vom reuşi să aducem schimbarea de care are nevoie Suceava, prin noi proiecte” a spus Harşovschi.

| Comandat de PNL Filiala Suceava, cod AEP 21240015, executat de CRAI NOU SA, tiraj 1250

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI