Bărbatul care s-a autoincendiat în maşină în parcarea Rulmentul a mai avut o tentativă de a-şi lua viaţa

Un bărbat de 51 de ani, din Suceava a murit, miercuri dimineaţa, într-un autoturism în care şi-a dat foc, în parcarea fostei fabrici Rulmentul.

Potrivit anchetei din acest caz, dintr-un autoturism Mitsubishi Lancer a fost extras cadavrul unui bărbat în vârstă de 51 de ani din municipiul Suceava, proprietarul maşinii.

Maşina prezenta urme de ardere în habitaclu, incendiul fiind lichidat de două autospeciale ISU cu apă şi spumă.

Din verificările efectuate a rezultat că bărbatul fusese diagnosticat medical cu depresie severă şi că acesta mai avusese o tentativă suicidală în data de 3 mai a.c. Atunci, el a înghiţit 30 de pastile, la acea dată fiind transportat în stare de inconştienţă la Spitalul Judeţean Suceava.

Cadrele medicale din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă au constatat decesul acestuia, iar cadavrul a fost ridicat, urmând a fi efectuată necropsia de către SML Suceava.

 În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor „ucidere din culpă” şi, respectiv, „distrugere prin incendiere”. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI