Gheorghe Şoldan:

Cu primari precum Vasile Berariu în echipa mea, vom reuşi!

„Vasile Berariu este, fără îndoială, unul dintre cei mai performanţi primari din judeţ şi m-am bucurat să fiu alături de el la lansarea candidaturii pentru un nou mandat în fruntea comunei Boroaia” a transmis Gheorghe Şoldan, candidat al PSD de preşedinte al CJ Suceava.

Evenimentul a avut loc în moderna sală de sport inaugurată în toamna anului trecut.

Au fost prezenţi câteva sute de locuitori ai comunei, „un semn clar al încrederii pe care comunitatea o are în Vasile”.

Şi e firesc să fie aşa, a continuat Gheorghe Şoldan, pentru că, sub administrarea lui Vasile Berariu şi a echipei sale, comuna Boroaia s-a dezvoltat foarte mult.

Şi în actualul mandat, 2020-2024, au avut loc schimbări semnificative: de la renovarea şcolilor şi a grădiniţei, modernizarea drumurilor, extinderea reţelelor de apă, canalizare şi iluminat public, până la construirea sălii de sport, una dintre cele mai moderne din judeţ.

Nu doar atât, Vasile Berariu a pus bazele unor proiecte esenţiale pentru viitor, cum ar fi reţeaua de gaz pentru toate satele comunei, un proiect ce va spori confortul şi va îmbunătăţi standardul de viaţă al fiecărui cetăţean.

Privind spre viitor, Vasile îşi propune să continue aceste realizări, cu proiecte ambiţioase precum construirea unei piste pentru biciclete, digitalizarea serviciilor publice şi înfiinţarea unui parc fotovoltaic, continuând să acceseze fonduri europene şi guvernamentale pentru finalizarea lucrărilor de infrastructură.

În realizarea tuturor acestor proiecte mari pentru Boroaia, parlamentarii PSD Suceava au fost alături de primarul Vasile Berariu şi am ţinut să le vorbim boroienilor despre puterea echipei.

O echipă a PSD Suceava care pe 9 iunie are nevoie de cât mai multe voturi, pentru a câştiga şi preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava.

Cu primari precum Vasile Berariu în echipa mea, sunt încrezător că vom reuşi să venim cu proiecte pentru bunăstarea fiecărei comunităţi, pentru fiecare localitate, pentru că doar aşa putem vorbi de o dezvoltare sănătoasă a judeţului Suceava.

E nevoie de un alt ritm de dezvoltare a judeţului!

Judeţul Suceava nu trebuie să mai fie printre ultimele la salarii şi la localităţi racordate la sisteme de apă potabilă şi primul la numărul de copii cu părinţi plecaţi la muncă în străinătate.

Acestea nu sunt vorbe electorale, sunt realităţi, oameni buni, a transmis, cu încredere într-un viitor mai bun, Gheorghe Şoldan.

| Comandat de PSD OJ Suceava, CMF 21240002, executat de CRAI NOU SA, tiraj 1250

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI