Handbal masculin

Iranianul Amin Yousefinezhad va juca din sezonul viitor la CSU Suceava

Amin Yousefinezhad va juca în viitorul sezon pentru CSU Suceava. Interul stânga iranian a fost unul dintre jucătorii de bază ai echipei CSM Vaslui în ultima ediţie a Ligii Zimbrilor.

„Sunt încântat de noua mea provocare, la CSU Suceava. Mi-au plăcut discuţiile pe care le-am avut cu antrenorul şi cu ceilalţi membri din staff. Împreună ne dorim să realizăm cât mai multe lucruri frumoase pentru echipă, fani şi oraş. Voi încerca să mă familiarizez cât mai repede cu noii colegi”, a declarat Amin Yousefinezhad.

În vârstă de 28 de ani, Amin Yousefinejad este internaţional iranian, dublu campion naţional al ţării sale şi al Asiei. Puternicul inter stânga a jucat în Europa pentru Metalurg Skopje (Macedonia) şi Kriens Luzern (Elveţia), în Africa pentru Esperance Sportive de Tunis, iar în Iran pentru Niro Zamini, Naftogaz Gachsaran si Shahrdari Tabriz. În România, a mai fost legitimat la Dunărea Călăraşi, HC Buzău şi CSM Vaslui.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI