Cu o capacitate de cel mult 700 de persoane

Ştrandul municipiului Suceava şi-a deschis porţile

> „Vă aşteptăm cu drag, să vă bucuraţi de soare, apă şi momente de relaxare alături de familie şi prieteni” a declarat Lucian Harşovschi

Ştrandul municipal Suceava este deschis, a anunţat ieri viceprimarul Lucian Harşovschi, potrivit căruia programul de funcţionare al amenajării pentru plajă şi înot din Iţcani este de marţi până duminică, între orele 9:00 şi 20:00. Primarul informa anterior că accesul ar putea fi posibil de pe 15 mai, însă temperaturile scăzute nu au permis acest lucru.

Pentru noul sezon estival tarifele de intrare nu au fost majorate, ci doar actualizate cu rata inflaţiei. Astfel, copiii cu vârsta între 5 şi 14 ani vor plăti câte 6 lei, elevii şi studenţii – 11 lei; pensionarii – 11 lei; adulţii – 23 de lei, în timp de persoanele cu dizabilităţi beneficiază de gratuitate.

Conform viceprimarului Harşovschi, capacitatea maximă admisă în incinta ştrandului este de 700 persoane, regulamentul de funcţionare a ştrandului fiind afişat în incinta acestuia.

„Vă aşteptăm cu drag, să vă bucuraţi de soare, apă şi momente de relaxare alături de familie şi prieteni” a transmis Lucian Harşovschi. Ştrandul din Iţcani are 3 bazine, cel mai mare – de 1.290 de metri pătraţi – incluzând două tobogane şi fiind destinat adulţilor. Bazinul pentru copii are 420 de metri pătraţi şi este dotat cu 3 tobogane, iar bazinul cu apă sărată este de 240 de metri pătraţi. Încălzirea apei se face cu 84 panouri solare şi cu o centrală pe gaze naturale, temperatura minimă a apei fiind de 24 de grade Celsius.

Ştrandul modernizat a fost deschis la începutul verii trecute, lucrările fiind demarate în martie 2020.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI