Poliţia Română a atenţionat că traficul rutier va fi îngreunat de protestele transportatorilor şi fermierilor

 Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a recomandat, ieri, şoferilor să evite zonele cu manifestaţii ale transportatorilor şi fermierilor.

„Se estimează ca aceste proteste să continue şi pe parcursul zilei, existând posibilitatea ca traficul să fie îngreunat în anumite zone din ţară, în special pe şosele de centură ale marilor oraşe sau la intrările în acestea” arăta sursa citată.

Totodată, Poliţia Română a recomandat conducătorilor auto să se intereseze cu privire la restricţiile de trafic, să evite zonele cu manifestaţii, alegând rute alternative, şi să respecte indicaţiile poliţiştilor care desfăşoară activităţi în teren de fluidizare a circulaţiei.

Reamintim că duminică după-amiază şi seara, circulaţia rutieră a fost blocată mai multe ore pe DN 2 spre Vama Siret de protestatari. Circulaţia a fost reluată în zona respectivă în condiţii normale după ora 21:45.

Fermierii şi transportatorii anunţaseră că vor bloca şi luni circulaţia spre PTF Siret, dar intenţionau să blocheze şi drumul spre PTF Vicovu de Sus. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI