La Vatra Dornei

Pregătiri pentru manifestările de Ziua Bucovinei

> Potrivit vicepreşedintelui CJ Niculai Barbă, odată cu redeschiderea Cazinoului şi cu finalizarea lucrărilor de infrastructură, Vatra Dornei devine un punct extrem de atractiv pe harta turistică a Bucovinei

 Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Niculai Barbă, a declarat că în cursul zilei de vineri a avut o şedinţă de lucru la care au participat primarul Ilie Boncheş şi viceprimarul Marius Rîpan, pentru a se pregăti evenimentele care vor avea loc în oraş la 28 Noiembrie, de Ziua Bucovinei.

„Consiliul Judeţean Suceava este implicat atât în programul realizat împreună cu Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor la Complexul Muzeal Cazinoul Băilor, cât şi în târgul de turism «Târg în Ţara Dornelor», care se va desfăşura în perioada 28 noiembrie – 3 decembrie” a spus Barbă.

El a reamintit că la 28 Noiembrie are loc şedinţa solemnă a CJ Suceava, dedicată evocării a 105 ani de la Unirea Bucovinei cu Ţara.

„De asemenea, CJ Suceava, prin Muzeul Naţional al Bucovinei, asigură o serie de expoziţii în Cazinoul Băilor, iar prin Centrul Cultural Bucovina realizăm şi un spectacol extraordinar de virtuozităţi vocal-instrumentale susţinut de artiştii Ansamblului Artistic Profesionist «Ciprian Porumbescu». Spectacolul va avea loc pe scena Cazinoului începând cu ora 19:00. Începând cu aceeaşi oră, pe modelul Noaptea Muzeelor, Cazinoul va fi putea vizitat până la ora 24:00” a menţionat Niculai Barbă.

Potrivit vicepreşedintelui CJ, se va organiza un târg de turism de promovare a zonei.

„Prin târgul de turism organizat la Vatra Dornei revenim şi promovăm Bucovina la ea acasă, prin implicarea OMD Bucovina, acum alături de Primăria Municipiului Vatra Dornei. Anul acesta, odată cu înfiinţarea OMD Bucovina, am organizat sau participat la o serie de târguri din ţară şi străinătate, începând cu Câmpulung Moldovenesc, Suceava, Bucureşti, iar în aceste zile suntem la Varşovia, unde am promovat inclusiv Cazinoul Băilor din Vatra Dornei” a mai spus Barbă.

Vicepreşedintele CJ Suceava a invitat turiştii să-şi petreacă minivacanţa de Ziua Naţională a României în zona Vatra Dornei.

„Odată cu redeschiderea Cazinoului şi cu finalizarea lucrărilor la infrastructură, Vatra Dornei devine un punct extrem de atractiv pe harta turistică a Bucovinei. Pentru tot ce se întâmplă în ultima perioadă la Vatra Dornei, schimbarea la faţă a municipiului, apreciem meritele administraţiei locale, primar Ilie Boncheş şi viceprimar Marius Rîpan, care au avut sprijinul permanent şi concret al CJ Suceava. Pe de altă parte, nu pot să nu observ acum o serie de personaje care se bagă în seamă cu poze sau cu subiecte legate de Vatra Dornei. Dintre aceştia este posibil ca unii să nu ştie vreo stradă din municipiu, în timp ce alţii nu ştiu să fi făcut ceva de bine pentru dorneni. Zilele acestea la Vatra Dornei ninge ca în poveşti, Serviciul Public Judeţean Salvamont urmând a comunica situaţia traseelor turistice din zona montană a judeţului pentru minivacanţa de săptămâna viitoare (această săptămână – n.red.)” a mai transmis Niculai Barbă. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI