Noul director de creaţie al Moschino a murit la 46 de ani

Creatorul de modă italian Davide Renne a murit la scurt timp după numirea sa în funcţia de director de creaţie pentru Moschino, transmite agenţia DPA. Grupul italian de lux Aeffe, compania-mamă a Moschino, a anunţat decesul lui Davide Renne.

Potrivit agenţiei de presă ANSA, Renne a murit la Milano, la vârsta de 46 de ani, „după ce a fost spitalizat în urmă cu câteva zile din cauza unei probleme cardiace”.

Renne a lucrat anterior o lungă perioadă pentru compania de modă Gucci. El urma să îşi prezinte prima colecţie pentru Moschino la Săptămâna Modei de la Milano, în februarie 2024.

„Nu există cuvinte”, a declarat Massimo Ferretti, directorul executiv al Aeffe, „pentru a descrie durerea imensă pe care o trăim în acest moment dramatic”. „Davide ni se alăturase cu doar câteva zile în urmă, iar o boală bruscă a pus capăt, mult prea devreme, vieţii sale tinere. Încă nu ne vine să credem ceea ce s-a întâmplat. Renne a reuşit să ne facă să-l iubim şi să-l respectăm imediat. Acum rămânem cu responsabilitatea de a continua lucrurile la care imaginaţia şi creativitatea lui doar au făcut aluzie”, a spus Ferretti, citat de ANSA.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI