Gheorghe Flutur, la Ulma şi Brodina, a anunţat că s-a emis ordinul de începere a modernizării drumului de la Ulma spre frontieră şi că CJ va finaliza drumul ce leagă Valea Brodinei cu Moldoviţa prin Argel

Prim-vicepreşedintele Partidului Naţional Liberal, Gheorghe Flutur, a lansat, joi după-amiază, candidaţii liberali pentru funcţia de primar la Ulma şi la Brodina, respectiv Petru Marocico şi Vasile Uhliuc. La Ulma au venit cetăţeni din mai multe sale ale comunei, iar preşedintele Flutur i-a informat că astăzi s-a dat ordinul de începere a lucrărilor pentru modernizarea ultimilor 3,5 km de drum de la Ulma spre frontiera cu Ucraina.

Oamenii au fost recunoscători pentru eforturile făcute de administraţia judeţeană pentru asfaltarea drumurilor din comună, pentru investiţiile în şcoli şi aşteaptă cu nerăbdare deschiderea graniţei cu Ucraina, considerând că acest lucru va aduce dezvoltare, mai multe investiţii şi mai multe locuri de muncă în zonă.

La Brodina, întâlnirea a avut loc pe Valea Brodinii, în natură.

 De faţă au fost şi primarii liberali de la Vicovu de Sus, Vasile Iliuţ, de la Moldoviţa, Traian Iliesi, şi de la Ulma, Petru Marocico. Vasile Uhliuc a vorbit despre proiectele realizate în comună, o comună care este bine pusă la punct, cu şcoli modernizate şi drumuri modernizate, dar a menţionat că este nemulţumit de contestaţiile care blochează lucrările la drumuri.

El a spus că un proiect de aproape 7 km de drumuri comunale este mereu blocat, fiind contestat.

Preşedintele Flutur i-a asigurat pe locuitori de finalizarea drumului judeţean pe care CJ Suceava îl face pe Valea Brodinei şi a arătat începerea legăturii cu Moldoviţa prin Argel, unde deja s-au asfaltat primii kilometri şi s-a construit un pod.

Acest drum va face legătura între Valea Moldovei şi Valea Sucevei, precum şi cu graniţa cu Ucraina la Ulma. „Turiştii vor putea să meargă în circuit deschis de la Rădăuţi, la Putna, roată prin Brodina şi să se întoarcă spre Moldoviţa sau invers” a spus Flutur.

De asemenea, preşedintele Flutur a vorbit despre continuarea drumului de la Brodina de Sus, Izvoarele Sucevei, continuarea prin Bobeica spre Cârlibaba, paralel cu frontiera cu Ucraina, pentru a face legătura cu Valea Bistriţei Aurii şi cu Pasul Prislop.

Ambii primari, de la Ulma şi Brodina, au nevoie de fonduri, având în vedere că au multe sate şi cătune izolate unde trebuie în continuare fonduri pentru întreţinerea drumurilor, pentru deszăpeziri, pentru transportul elevilor, fonduri care sunt mai mari decât în câmpie, pentru că sunt pe distanţe lungi şi pe teren accidentat, a arătat preşedintele Flutur. | Comandat de PNL Filiala Suceava, cod AEP 21240015

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI