La Bursa generală a locurilor de muncă

Aproape 400 de suceveni au fost aleşi pentru angajare

> Cea mai bogată ofertă s-a remarcat în municipiul Suceava, unde 30 de angajatori au scos la bătaie 295 de locuri de muncă

Bursa generală a locurilor de muncă organizată vineri s-a concretizat prin selectarea, în vederea susţinerii interviurilor şi a angajării, a 378 de persoane interesate.

Anca Doina Capverde, purtător cuvânt al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Suceava, spune că 84 de agenţi economici au venit la bursă cu 532 de slujbe disponibile, pe la standurile ofertanţilor trecând 1.091 de persoane fără o ocupaţie sau altele interesate să-şi găsească un nou job.

Cea mai bogată ofertă s-a remarcat în municipiul Suceava, unde 30 de angajatori au scos la bătaie 295 de locuri de muncă, acestea fiind „căutate” de 410 de candidaţi. În Fălticeni 18 agenţi economici au oferit 87 de locuri de muncă, la Câmpulung Moldovenesc 14 firme au avut un disponibil de 51 de slujbe, iar la Gura Humorului şi Rădăuţi, câte 11 agenţi economici căutând 51, respectiv 48 de amatori de încadrare. Pentru angajare au fost selectate 20 de persoane din zona Gura Humorului, 104 de persoane din Fălticeni, 24 de persoane din Rădăuţi şi 46 de persoane din Câmpulung Moldovenesc. „Locurile vacante rămase neocupate la bursă vor fi publicate pe pagina oficială Facebook a AJOFM, precum şi la avizierul din sediul nostru, str. Tudor Vladimirescu f.n. Menţionăm că, după ce se vor finaliza interviurile angajatorilor cu persoanele selectate, la o lună de la închiderea bursei, vom publica datele finale referitoare la statistica ocupării în urma bursei şi la evoluţia profesională a resurselor de muncă din judeţul nostru” a declarat Anca Capverde, purtător de cuvânt al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Suceava.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI