Gheorghe Şoldan, la Rădăşeni:

E o comunitate din care foarte mulţi tineri au ales calea străinătăţii

> Vasile Pintilie, candidatul PSD la funcţia de primar, vrea să le creeze condiţii să-i aducă înapoi

 Candidatul PSD la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, deputatul Gheorghe Şoldan, a participat la o întâlnire la căminul cultural din Rădăşeni cu aproximativ 150 de localnici care au venit să discute cu candidaţii PSD despre viitorul comunei lor, despre cum, împreună cu candidatul PSD pentru funcţia de primar, Vasile Pintilie, se poate aduce o schimbare reală în administraţia locală, în viaţa oamenilor din Rădăşeni, în cele din urmă.

„O comunitate din care foarte mulţi tineri au ales calea străinătăţii, iar Vasile, Lică cum îi spun cunoscuţii, îşi doreşte să le creeze condiţiile necesare pentru a-i aduce înapoi. Căsătorit, tată a trei copii, Lică e un antreprenor de succes şi, deşi nu a mai făcut politică, a decis să se implice tocmai pentru o administraţie modernă, orientată spre nevoile oamenilor din comună” a explicat Şoldan.

El a spus că, sprijinit de echipa PSD Suceava, Vasile Pintilie vrea să atragă cât mai multe investiţii prin care să dezvolte comuna, să susţină agricultura locală şi să le arate celor aflaţi departe de familiile lor că şi acasă se poate trăi bine.

„Sunt convins că Lică va fi un primar foarte dedicat comunităţii sale şi, aşa cum a reuşit în mediul privat, va avea succes şi în administraţia publică. Le-am cerut şi eu oamenilor prezenţi în sala căminului cultural sprijinul pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava. Vreau să punem umărul împreună pentru Rădăşeni, pentru fiecare localitate, de altfel, din judeţul nostru. Pentru un viitor mai bun pentru fiecare dintre noi, indiferent de satul sau oraşul în care trăim” a spus Gheorghe Şoldan.

El a subliniat că pentru acest angajament are nevoie de primari cât mai buni în echipa sa.

„Cu o astfel de echipă putem transforma întregul judeţ Suceava într-un model de administraţie eficientă. Pentru că dezvoltarea judeţului înseamnă dezvoltarea fiecărei localităţi în parte!” a transmis, cu încredere, Gheorghe Şoldan.

| Comandat de PSD OJ Suceava, CMF 21240002

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI