Prezent la sărbătorirea a 76 de ani de la înfiinţarea statului Israel

Prefectul a invitat oameni de afaceri israelieni să exploreze posibilităţi de investiţii în judeţul Suceava

> La 23 mai se va inaugura Memorialul Holocaustului Evreilor din Bucovina de la muzeul siretean

Prefectul de Suceava, Alexandru Moldovan, a participat, joi, la invitaţia ambasadorului Israelului în România, Reuven Azar, la evenimentul prilejuit de aniversarea a 76 de ani de la înfiinţarea statului Israel.

Potrivit prefectului, începând din anul 1948 şi până astăzi, numeroşi evrei din puternicele comunităţi care au existat în Rădăuţi, Siret, Fălticeni, Câmpulung şi Vatra Dornei, şi-au croit un nou drum în viaţă, aducându-şi contribuţia, în calitate de cetăţeni israelieni, la dezvoltarea şi prosperitatea tânărului stat creat pe Pământul Făgăduinţei.

Alexandru Moldovan a anunţat că a adresat ambasadorului Reuven Azar, precum şi viceambasadorului Rami Teplitskiy, invitaţia de a veni în vizită în Bucovina, având convingerea că se va revedea cu cei doi la 23 mai, la evenimentul de inaugurare a Muzeului de Istorie Siret – Memorialul Holocaustului Evreilor din Bucovina.

„De asemenea, am avut prilejul de a purta o discuţie aplicată cu dl Călin Coşar, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie România – Israel, pe care l-am invitat să viziteze judeţul Suceava împreună cu reprezentanţii oamenilor de afaceri israelieni pentru a explora posibilităţile de investiţii şi colaborare în parcurile industriale Salcea şi Siret, chestiune care va fi concretizată în perioada imediat următoare” a mai declarat prefectul Moldovan. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI