Dumbrăveni

Scaune furate dintr-o remorcă parcată la un supermarket

> În acest timp, şoferul era în maşină…

Poliţia Oraşului Salcea a fost sesizată sâmbătă, prin 112, de un bărbat din satul botoşănean Corni că în cursul zilei persoane necunoscute i-au sustras din remorca auto două scaune, în valoare de 400 de lei.

Echipa operativă a stabilit că sâmbătă, în jurul orei 13:00, apelantul s-a deplasat în localitatea Plopeni, oraşul Salcea împreună cu o familie din aceeaşi localitate botoşăneană, pentru ca aceştia din urmă să achiziţioneze o masă şi 6 scaune de la un depozit second hand de mobilă. Pentru a putea transporta mobilierul, aceştia s-au deplasat cu un ansamblu de vehicule format dintr-un autoturism şi o remorcă.

Cei doi soţi au achiziţionat elementele de mobilier din lemn, încărcându-le în remorcă.

În jurul orei 15:00, la întoarcere spre domiciliu, ei au oprit la un supermarket din Dumbrăveni. Soţii au intrat în magazin, iar apelantul a rămas în autoturism. După aproximativ 20 minute, aceştia au ieşit din supermarket şi s-au deplasat spre Corni, însă când au ajuns acasă cei doi soţi au constatat că lipsesc două din cele şase scaune.

Ei s-au întors la supermarketul din Dumbrăveni, de unde au sunat la 112 pentru a sesiza cele întâmplate.

Fiind audiat în calitate de martor, şoferul a spus că pe perioada staţionării a avut portiera deschisă, însă nu a observat cine a luat scaunele, precizând că nu a mai staţionat altundeva.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii de către persoane necunoscute a infracţiunii de furt, cauza urmând a fi soluţionată procedural prin unitatea de parchet competentă. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI