Alexandru Rafila, mesaj pentru medicii de familie:

Voi sprijini menţinerea veniturilor

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a transmis ieri un mesaj pentru medicii de familie. Voi sprijini menţinerea veniturilor şi diversificarea serviciilor, a comunicat Rafila.

Mesajul a fost transmis prin intermediul reţelelor de socializare.

„Astăzi sărbătorim medicii de familie, cărora le mulţumesc pentru profesionalism, implicare în alinarea suferinţei şi vindecarea pacienţilor din comunităţile în care îşi desfăşoară activitatea. Voi sprijini, alături de Casa Naţională de Asigurări de Sănătate, menţinerea veniturilor pentru medicii de familie şi diversificarea serviciilor medicale pe care le fac. Deja multe din cele 2600 de cabinete de medicină de familie sunt renovate cu fonduri din PNRR, iar dotarea lor completă se va face până la sfârşitul acestui an”, a scris Alexandru Rafila în mesajul său.

Alexandru Rafila a mai spus că medicii de familie trebuie să fie sprijiniţi şi de autorităţile locale.

„Cel mai important, pentru medicii de familie, este să fie sprijiniţi de autorităţile locale acolo unde îşi desfăşoară activitatea şi să fie parte a comunităţii”, a precizat Rafila.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI