Expoziţia atelierului de icoană în manieră bizantină

Muzeul Naţional al Bucovinei invită publicul, până la 30 mai a.c., să viziteze expoziţia atelierului de pictură – icoană în manieră bizantină, atelier organizat de Muzeul Naţional al Bucovinei în perioada aprilie – mai 2024, pentru publicul adult.

Vernisajul expoziţiei s-a desfăşurat duminică, 19 mai, la Muzeul de Istorie.

Aflat la a V-a ediţie, atelierul a îmbogăţit oferta serviciilor culturale oferite de Muzeul Naţional al Bucovinei publicului sucevean, o alternativă pentru petrecerea timpului liber într-un mod creativ, aflăm de la organizatori.

Pe parcursul desfăşurării atelierului, cei 18 participanţi au pictat, fiecare, câte o icoană în manieră bizantină, fiind îndrumaţi de Marieta Rotariu, iconar cu experienţă. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI