Municipiul Suceava

Continuă reabilitarea zonelor pietonale

Viceprimarul Lucian Harşovschi a declarat că lucrările de reabilitare a treptelor şi a zonelor pietonale din municipiu „continuă într-un ritm susţinut”.

El a informat că recent s-a realizat o esplanadă pe strada Octav Băncilă, la fel ca şi în alte zone din municipiu.

Astfel, după rezolvarea problemelor juridice legate de proprietatea terenului din apropierea blocurilor, echipele de muncitori au intervenit pentru reabilitarea esplanadei din cartierul Zamca, pe strada Octav Băncilă.

Date tehnice ale proiectului: suprafaţă pavaj: 326 mp; bordură mare: 36 ml; bordură mică: 23 ml; trepte: 105 ml.

„Mutăm lucrările pe strada Ion Neculce şi pe celelalte străduţe din zonă, întrucât modernizarea Sucevei de la scara blocului continuă!” a subliniat Harşovschi, menţionând că eforturile de modernizare vor continua să îmbunătăţească infrastructura locală, pentru a oferi cetăţenilor condiţii mai bune şi mai sigure. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI