Cântăreaţa SZA, în fruntea nominalizărilor la premiile Grammy 2024, dominate de femei

Versatila artistă SZA se află în fruntea nominalizărilor la premiile Grammy cu nouă propuneri, devansând artişti cu greutate în industria muzicală precum Taylor Swift, Miley Cyrus şi Billie Eilish, pe o listă dominată de femei şi de blockbusterul „Barbie”, informează Reuters.

Câştigătorii vor fi anunţaţi cu prilejul galei de premiere care va avea loc pe 4 februarie.

SZA, în vârstă de 34 de ani, pe numele adevărat Solána Imani Rowe, a fost nominalizată în categoria „albumul anului” pentru discul „SOS” şi la „înregistrarea anului” şi „cântecul anului” pentru piesa „Kill Bill”. Artista a fost totodată nominalizată în mai multe categorii dedicate genurilor pop, rap melodic, R&B atât progresiv, cât şi tradiţional.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI