Municipalitatea suceveană, susţinătoare a Coralei Ciprian Porumbescu

La concertul aniversar organizat pentru marcarea a 120 de ani de la înfiinţarea Coralei Ciprian Porumbescu – concert susţinut de Corala Ciprian Porumbescu, eveniment având participarea extraordinară a Orchestrei Operei Braşov –, printre spectatori s-a numărat şi primarul Ion Lungu.

In acest context, edilul-şef al Sucevei a transmis că municipalitatea susţine financiar Corala Ciprian Porumbescu: „am acordat suma de 200.000 lei Coralei, pentru a putea participa, în Coreea de Sud, la Seul, la Jocurile Mondiale Corale, unde au câştigat în luna iulie două medalii de aur”.

Concertul vocal-simfonic al Coralei Ciprian Porumbescu – „120 ani de tradiţie în arta corală” din 11 noiembrie a.c. a constituit, potrivit organizatorilor, încununarea proiectului „Ciprian Porumbescu – promotor al culturii române şi al valorilor religioase”. Iniţiatorul proiectului a fost Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor, prin Sectorul Cultural, evenimentul fiind organizat cu sprijinul financiar al Secretariatului General al Guvernului României, prin Serviciul Dezvoltare Comunitară. (D.L.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI