Compartimentări şi finisaje la mansarda Şcolii nr. 8 din Suceava

> În următorul an şcolar, în mansardă vor funcţiona şase săli de clasă şi un spaţiu multifuncţional

„Se lucrează bine” la mansardarea Şcolii Gimnaziale nr. 8 din cartierul George Enescu, ne-a informat ieri primarul Sucevei Ion Lungu.

Potrivit informaţiilor furnizate de edilul-şef, mansarda s-a închis „în totalitate”, de-acum urmând să se lucreze la compartimentări şi finisaje.

„Ne propunem ca până la finalizarea anului şcolar 2023 – 2024 lucrarea să fie dată în funcţiune” a declarat primarul.

Potrivit lui, Şcoala Gimnazială nr. 8 din Suceava este o şcoală cu un număr mare de elevi, cu solicitări de creştere a numărului de şcolari, context în care mansardarea clădirii este bine-venită.

Reamintim că investiţia este realizată de firma suceveană „Con Bucovina” printr-un contract de 5,9 milioane de lei finanţat din bugetul local.

La mansarda şcolii urmează să funcţioneze şase săli de clasă, o sală multifuncţională şi două grupuri sanitare destinate elevilor. (D.L.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI