Pe timpul campaniei electorale

Candidatul PNL Alexandru Băișanu se autosuspendă din funcția de vicepreședinte al CJ

Liderul liberalilor suceveni, Ștefan Alexandru Băișanu, se va autosuspenda din funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Suceava odată cu începerea campaniei electorale pentru alegerea parlamentarilor.
 

Băișanu este unul dintre candidații PNL Suceava ce se vor lansa în lupta electorală pentru un fotoliu de deputat în Colegiul 2. „Pe timpul campaniei electorale, mă voi autosuspenda din funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Suceava deoarece este absolut normal. Nu îmi pot permite să merg în campanie, să neglijez atribuțiile de conducere în administrația județeană și pe deasupra să mai iau și bani pentru asta” a declarat Alexandru Băișanu, într-o conferință de presă. Întrebat cine crede că îi va lua locul în cazul în care va ieși învingător la alegerile din 9 decembrie, liderul liberalilor suceveni a afirmat că nu are de unde să știe, acest aspect urmând a fi stabilit prin vot, de membrii deliberativului județean. Dar că i se pare corect ca fotoliul să fie ocupat tot de un consilier liberal, în conformitate cu scorurile electorale obținute în urma alegerilor locale.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI