Odată cu începerea anului şcolar

Partidul Verde Suceava vrea ca programul cluburilor de noapte să fie redus

Partidul Verde Suceava solicită ca programul cluburilor de noapte să fie redus odată cu începerea anului şcolar, considerând că tinerii nu fac faţă zilei de luni dacă petrec în noaptea de duminică spre luni în club.

„Partidul Verde, filiala judeţeană Suceava, consideră că odată cu începere anului şcolar ar trebui să existe un program în cluburile din România. Nu poţi lăsa deschis un club în Suceava, Bucureşti sau Timişoara până la 5 dimineaţa, de luni până sâmbătă, unde întâlneşti şi elevi. Este obositor şi fără randament ca un tânăr sau un individ care se distrează într-un club până luni dimineaţa la ora 4 să fie apt de şcoală ori muncă la ora 8. Este reţeta unui dezastru”, consideră liderul PV Suceava, Dan Acibotăriţă.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI