„Părintele SMURD” în vizită fără protocoale şi la ISU Suceava

Venit la Suceava, în principal, pentru inaugurarea Unităţii de Primire Urgenţe a Spitalului „Sf. Ioan cel Nou de la Suceava”, secretarul de Stat în Ministerul Afacerilor Interne, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, dr. Raed Arafat, a făcut ieri o vizită şi la Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Suceava.

A fost o vizită fără protocoale şi ceremonii, una prietenească şi de informare, de felul „cum mai stau treburile la voi, dragi colegi, cum faceţi să vă descurcaţi mai bine şi ce noutăţi mai aveţi”.

După ce a dat mâna şi a stat de vorbă puţin cu paramedici şi pompieri suceveni, „părintele SMURD” a fost condus de inspectorul-şef, generalul de brigadă Ion Burlui, în sediul ISU „Bucovina”, unde l-a informat despre anumite proceduri şi programe pe care unitatea le utilizează în mai buna gestionare a relaţiilor pe care le are cu celelalte instituţii în situaţiile de urgenţă.

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, dr. Raed Arafat, şi generalul de brigadă Ion Burlui se cunosc de mai multă vreme, relaţia profesională bazată pe simpatie reciprocă dintre cei doi fiind evidentă.

„În virtutea relaţiilor profesionale, a faptului că am lucrat împreună pe mai multe paliere, s-a dezvoltat între mine şi domnul secretar de stat o relaţie, poate, mai apropiată. Îl respect foarte mult pentru tot ceea ce a făcut şi face în cadrul ministerului, în cadrul Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, iar oprirea dumnealui şi la ISU Suceava ne-a onorat foarte mult”, a declarat şeful ISU Suceava.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI