CSU Suceava a rămas pe locul secund şi după runda cu numărul XVIII

Etapa cu numărul XVIII din Seria Est a Diviziei A la handbal masculin nu a adus nicio surpriză în cele şase partide disputate sâmbătă şi duminică. Universitatea Suceava s-a impus fără probleme pe terenul ultimei clasate şi se menţine pe poziţia a doua a clasamentului la egalitate de puncte, dar cu un golaveraj mai mare faţă de Ştiinţa Municipal Bacău, formaţie ce-n această rundă a trecut clar, pe teren propriu, de LPS Piatra Neamţ, la 19 goluri diferenţă. Cealaltă reprezentantă a judeţului Suceava, Clubul Sportiv De la Alpinism la Turism Vicov Bucovina, a avut cea mai grea deplasare din sezon, pe terenul liderului HC Dobrogea Sud Constanţa, unde a pierdut cu 16-59. În ciuda acestui rezultat, vicovenii au început în forţă disputa cu experimentaţii jucători constănţeni şi au condus cu 3-0, dar mai apoi, până la pauză, au reuşit să marcheze doar de patru ori, faţă de 27 de goluri primite. Antrenorul echipei şi preşedintele clubului din Vicovu de Jos, Corneliu Carcea, a intrat şi el în teren timp de cinci minute, chiar dacă este cel mai în vârstă jucător legitimat din toate campionatele României la vârsta de 50 de ani, dar s-a accidentat şi a ieşit pe bancă, de unde şi-a coordonat în continuare echipa.

În etapa viitoare, studenţii vor juca marţi, 15 martie, pe teren propriu, în compania celor de la Atletico Alexandria, echipă ce a solicitat amânarea meciului cu două zile, în timp ce CSAT Vicov Bucovina va avea un nou meci imposibil, dar acasă, cu Ştiinţa Municipal Bacău.

Etapa a XVIII-a

HC Dobrogea Sud Constanţa – CSAT Vicov Bucovina         59-16 (27-7)

Ştiinţa Municipal Bacău – LPS Piatra Neamţ            41-22 (21-11)

Poli Unistil Iaşi – CS HC Buzău 2012                        29-23 (13-12)

Atletico Alexandria – GSIP Moreni                          51-27 (24-11)

CSM Cimentul Bicaz – CS Universitar Suceava         23-49 (11-27)

CSU Târgovişte – HC Farul Constanţa            18-39 (10-18)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI