La Fălticeni,

Concert caritabil de colinde „Un Crăciun pentru fiecare”

Corala Preoteasca „Stefan Nosievici” a Arhiepiscopiei Sucevei si Radautilor

Duminică, 3 decembrie, începând cu ora 17:00, la Biserica  „Sfântul Ilie” din municipiul  Fălticeni, va avea loc un eveniment cu adevărat special, organizat de Protoieria Fălticeni cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscop al Sucevei și Rădăuților.

Este vorba de concertul caritabil de colinde, „Un Crăciun pentru fiecare”, eveniment  dedicat generozității specifice sărbătorilor de iarnă, și care a ajuns anul acesta la ediția a IV-a.

Participanții vor avea ocazia să se bucure de colinde tradiționale, interpretate de coruri și formații de excepție, dar și de momente emoționante și pline de bucurie.

La ediția din acest an și-au anunțat participarea Corala Preoțească „Ștefan Nosievici” a Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților, Grupul vocal al Mănăstirii Cămârzani, Grupul vocal al Bisericii „Sfinții Voievozi” Siliștea Nouă, Corul „Sfântul Lazăr” al Mănăstirii Sihăstria Râșcăi, Grupul vocal „Flori de măr” al Căminului Cultural Râșca. Din municipiul Fălticeni vor participa Grupul „Românașii” al Școlii Gimnaziale „Ioan Ciurea”, Grupul „Moldava” al Clubului Copiilor și Corala Protopopiatului Fălticeni.

Așa cum am aflat de la părintele protoiereu Adrian Dulgheriu, evenimentul se anunță a fi nu doar o ocazie de a celebra frumusețea colindelor tradiționale, ci și un prilej de a întări solidaritatea comunității în fața provocărilor cu care se confruntă unii dintre locuitorii săi. „Un Crăciun pentru fiecare” este mai mult decât un simplu concert; este un act de iubire și grijă față de cei aflați în dificultate.

Cei prezenți vor putea dona și depune banii pentru cei nevoiași, într-o urnă transparentă, pe parcursul manifestării. Și Protoieria Fălticeni va face o donație consistentă din colecta realizată de preoți și parohii.

„Adresăm invitația tuturor locuitorilor municipiului Fălticeni și nu numai, să se alăture acestui eveniment minunat, să ofere un Crăciun mai luminos și călduros celor care au nevoie și să contribuie la crearea unei comunități mai unite și solidare”, este îndemnul organizatorilor.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI