Într-o gospodărie din Fălticeni

Incendiu la sistemul de încălzire al solariilor

Pompierii militari ai Detaşamentului de Pompieri Fălticeni au intervenit în noaptea de luni spre marţi, cu trei autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD. pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din municipiul Fălticeni.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, maior Alin Găleată, la sosirea echipajelor ardeau generalizat două solarii, iar flăcările erau extinse şi la o porţiune din acoperişul casei de locuit, existând pericolul de propagare la întreaga gospodărie.

Ni s-a precizat că incendiul a fost lichidat după o intervenţie de peste două ore.

În flăcări au ars cele două solarii, construite pe structură din lemn şi acoperite cu folie din material plastic, pe o suprafaţă de aproximativ 300 mp. De asemenea, acoperişul casei a fost afectat pe o suprafaţă de aproximativ 20 mp.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic, generat de un coş de fum neprotejat termic faţă de materialele combustibile. Coşul de fum provenea de la sistemul de încălzire al solariilor.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat casa de locuit, cu bunurile aferente, a precizat sursa citată. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI