Drăgoieşti

Un bărbat a murit subit, în timp ce era în casă cu soţia

Un bărbat din Drăgoieşti a murit, sâmbătă după-amiază, pe neaşteptate, în timp ce se afla în casă cu soţia.

Femeia a spus că în cursul zilei se afla într-o cameră a locuinţei împreună cu soţul, moment în care acestuia i s-a făcut rău şi a constatat că nu mai are semne vitale…

Soţia a sunat la 112 sesizând cele întâmplate, iar la faţa locului s-a deplasat un echipaj de ambulanţă care a constatat că bărbatul era decedat.

Cu ocazia cercetării la faţa locului, s-a constatat că pe corpul persoanei decedate nu exista urme de violenţă; însă pielea acestuia avea o culoare violacee, semn al unui infarct, nefiind suspiciuni cu privire la decesul celui în cauză.

Cadavrul a fost preluat şi depus la Morga Spitalului Orăşenesc Gura Humorului, unde urma a fi efectuată necropsia. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI