O ucraineancă din cursa Memmingen – Suceava a făcut o criză în avion

O ucraineancă de 27 de ani din cursa Memmingen – Suceava de duminică după-amiază a făcut o criză de isterie în avion şi a primit îngrijiri medicale în aeronavă, la aterizare.

Comandantul Aeroportului Suceava, Ioan Măriuţa, a menţionat că, cel mai probabil, din cauza fricii de zbor, pasagera a suferit acea criză… El a spus că a fost solicitată o ambulanţă, iar aceasta a ajuns foarte repede la aeroport, tinerei pasagere acordându-i-se primul ajutor la aterizare, în aeronavă.

Femeia a refuzat transportul la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Suceava, după cum i-a recomandat echipajul medical de pe ambulanţă, şi s-a îmbarcat apoi în microbuzul spre Cernăuţi.

Ioan Măriuţa a spus că incidentul s-a încheiat cu bine, fără probleme pentru pasageri. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI