Potrivit lui Gheorghe Flutur

Vicovu de Sus trebuia să aibă de mult apă şi canalizare

> Se vor introduce reţele de apă-canal pe 30 de străzi

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, împreună cu directorul general ACET, Ştefan Groza, au fost prezenţi, joi, la Vicovu de Sus, unde se implementează un proiect prin POIM de 25 de milioane de euro pentru apă şi canalizare.

„Vicovu de Sus, care a devenit oraş, trebuia de mult să aibă apă şi canalizare. Din 15.000 de locuitori, înţeleg că 4.000 au şi alţi 11.000 vor avea după acest program” a spus Flutur.

El a remarcat că s-au executat deja 35% din lucrări, proiectul având un total de 66 km de reţele de apă potabilă şi 59 de km de reţea de canalizare.

„Sunt 30 de străzi pe care se duce apa şi canalul, iar primarul din urmă vine cu reparaţia şi modernizarea acestor străzi” a spus Flutur.

Din proiect mai face parte şi o staţie de epurare a apelor, care este în proiectare.

Preşedintele Gheorghe Flutur a arătat că s-a avansat destul de mult cu proiectul.

„Chiar dacă este un disconfort pentru oameni, e un pas uriaş pentru civilizaţie” a subliniat Flutur.

Preşedintele CJ a spus că, de când e Vasile Iluţ primar, au început lucrurile să se mişte, că s-a primit aprobare şi pentru proiectul de gaz natural şi că s-a modernizat şi drumul naţional. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI