Municipiul Suceava

Un muncitor învoit de la serviciu pentru că se simţea rău a fost găsit mort acasă

Un bărbat a fost găsit mort, marţi după-amiază, în locuinţa în care locuia cu chirie în municipiul Suceava.

Potrivit datelor din anchetă, bărbatul, din Putna, era angajat de aproape un an la o firmă de construcţii din Suceava, ca muncitor necalificat.

El a venit, luni dimineaţa, la locul de muncă, însă a spus că nu se simte bine, iar cumnatul, care lucrează la aceeaşi firmă şi era şi superiorul lui, l-a învoit şi l-a trimis acasă sau la doctor, în vederea unui consult.

Ulterior, în cursul după-amiezii, cumnatul şi sora bărbatului l-au apelat la telefon, dar nu a răspuns.

A doua zi, cumnatul a mers la apartamentul unde locuia cu chirie bărbatul respectiv şi a bătut la uşă fără să primească răspuns. Când a sunat la telefon, a auzit sunetul de apel din interiorul apartamentului, motiv pentru care a luat legătura cu proprietarul şi, împreună, au intrat în locuinţă.

Ei l-au găsit pe bărbat în dormitor întins cu faţa în jos… Au sunat la 112, iar echipajul SMURD care a ajuns acolo a constatat decesul şi a sesizat poliţia.

Cadavrul a fost depus la morga Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Suceava, urmând a i se efectua necropsia în vederea stabilirii cauzei morţii. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI