Sala de sport a Şcolii nr. 10 din Suceava va fi inaugurată de Ziua Naţională

Primarul Sucevei Ion Lungu ne-a informat că, în această perioadă, se efectuează ultimele lucrări la sala de sport a Şcolii Gimnaziale nr. 10 din cartierul Burdujeni al municipiului.

Potrivit informaţiilor furnizate de edilul-şef, pe lângă sala principală, se lucrează la amenajarea unor spaţii „secundare”, precum cele pentru tenis de masă, dans sportiv şi fitness.

„Pe data de 1 Decembrie, Ziua Naţională a României, sala de sport va fi inaugurată în totalitate” ne-a declarat ieri Ion Lungu.

Reamintim că, anterior, edilul-şef se arătase încântat că obiectivul a fost ridicat într-un timp-record (câştigătoare a licitaţiei fiind firma botoşăneană Simion Construct). (D.L.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI