Deputatul Gheorghe Şoldan a primit asigurări că în 2024 vor fi deschise circulaţiei rutiere minim 6 tronsoane din A 7

Deputatul PSD de Suceava Gheorghe Şoldan a participat miercuri, alături de premierul Marcel Ciolacu şi ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, la Buzău, la semnarea contractului de lucrări pentru un lot din Autostrada Moldovei A7, pe care nu erau demarate încă lucrările, din cauza unor multiple şi succesive contestaţii.

Potrivit deputatului sucevean, până la finele anului viitor vor fi deschise circulaţiei rutiere minim 6 tronsoane din A 7, conform asigurărilor date de ministrul Sorin Grindeanu, deşi termenul de finalizare a acestora este 2025.

De altfel, în 2024, a anunţat ministrul Transporturilor, vor fi daţi în folosinţă peste 250 km de autostradă şi drum expres, o bună parte dintre aceşti kilometri fiind chiar parte din A 7.

„Aşa cum am anunţat, săptămâna aceasta a fost semnat acordul de mediu pentru tronsonul Paşcani – Suceava şi sper ca într-un termen cât mai scurt să fie demarată procedura de licitaţie pentru începerea lucrărilor la acest prim lot, urmând ca ulterior să înceapă lucrările şi pe celălalt tronson, Suceava – Siret. Implicarea premierului Marcel Ciolacu şi a ministrului PSD al Transporturilor, Sorin Grindeanu, garantează realizarea acestui proiect major pentru judeţul Suceava: parte din A7, tronsoanele Paşcani – Suceava – Siret” a precizat Gheorghe Şoldan. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI