La Suceava, de Ziua Naţională

Defilare şi expoziţie de tehnică militară

> Ion Lungu: Va fi şi ciolan cu fasole, dar contra cost!

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunţat că, de Ziua Naţională, în municipiul Suceava se va organiza o defilare la care vor participa şi militari din judeţele Bistriţa şi Botoşani.

De Ziua Naţională, în data de 1 Decembrie, manifestările vor începe, la ora 10:00, în faţa Bisericii Sf. Înviere, iar între orele 10:25 – 10:40 se vor depune jerbe şi coroane de flori.

Va exista un dispozitiv de defilare ce va cuprinde nouă plutoane cu 200 de militari de la Bistriţa şi Botoşani, a informat primarul.

Defilarea detaşamentelor se va face între orele 10:40 şi 11:15.

De la 11:40 până la ora 15:00 va putea fi vizionată expoziţia de tehnică militară de pe strada Nicolae Bălcescu.

Primarul a spus că municipalitatea este pregătită cu steguleţe şi fulare, dar cei care vor fasole cu ciolan trebuie să plătească.

„Noi suntem pregătiţi cu steguleţe, cu fulare. Sigur, contra cost, cei care o să dorească să mănânce un ciolan cu fasole o să găsească în centrul oraşului, vin, dar contra cost, la căsuţele pe care le-am aprobat să fie amplasate în centrul oraşului cu ocazia deschiderii Târgului de Crăciun” a spus Ion Lungu. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI