Astăzi, la USV, eveniment organizat de „Clubul de Marketing”

„Joburile viitorului”

 > Invitatul workshopului, în premieră la Suceava, este Daniel Ilea, preşedintele preşedintele asociaţiei „Antreprenor în Sibiu”

Organizaţia studenţească „Clubul de Marketing” ne-a informat că, organizează astăzi, de la ora 16:00 în corpul E, sala E132 din campusul Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava, evenimentul intitulat „Joburile viitorulu” ce va avea ca temă marketingul, brandul personal şi managementul. Aflăm că workshopul îl va avea ca invitat pe preşedintele asociaţiei „Antreprenor în Sibiu”, Daniel Ilea, care va avea rol de moderator în cadrul discuţiilor libere în acest eveniment care are rolul de „a informa, pregăti şi dezvolta cunoştinţele necesare în domeniul marketingului”.

Am fost informaţi că evenimentul are următorii parteneri: Fabrica de Consultanţă, Mandachi Hotel and Spa, Centrul de Marketing, Asociaţia Antreprenor în Sibiu şi Container Street Food.

Organizatorii workshopului ne-au precizat că participarea este gratuită; pentru obţinerea unui loc este necesar un mesaj la e-mail club.marketing17@gmail.com sau un telefon la numărul 0748759643 (răspunde Lavinia Gabriela).

„Având în vedere că Daniel Ilea este pentru prima oară la Suceava, aceasta este o ocazie specială pentru cei ce doresc să participe la eveniment” au mai spus organizatorii. (D.L.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI