Bosanci

Un muncitor piscicol a fost găsit înecat, aproape de mal, într-un iaz

 Un bărbat care era angajat la o firmă ce administrează un iaz de pe raza comunei Bosanci a fost găsit înecat luni după-amiază, lângă o barcă aflată aproape de mal.

Potrivit primelor date din ancheta poliţiştilor, bărbatul, muncitor piscicol, se afla luni la serviciu şi executa activităţi specifice cu barca societăţii pe apa iazului.

În jurul orei 16:30, administratorul iazului a observat că angajatul său întârzie să revină de pe iaz la punctul de lucru. Evident îngrijorat, s-a dus pe malul iazului, unde a observat barca, aflată lângă mal, iar alături muncitorul… Era inconştient, căzut în apă cu faţa în sus…

Administratorul iazului, ajutat de un alt angajat, l-au scos din apă pe bărbat şi i-au acordat manevre de prim-ajutor, apelând totodată 112, solicitând intervenţia unui echipaj medical.

Echipajul sosit la faţa locului a constatat că muncitorul decedase deja – nu a mai răspuns la manevrele specifice de resuscitare.

În acest caz se fac cercetări într-un dosar penal pentru mai multe infracţiuni: „uciderea din culpă”, „neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă” şi, respectiv, „nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă”. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI