Mitocu Dragomirnei

Un adolescent a provocat un accident rutier cu maşina părinţilor

Poliţiştii Secţiei 8 Poliţie Rurală Adâncata au fost alertaţi, luni, cu privire la un eveniment rutier produs pe strada Fântâna Doamnei (drum comunal), în satul Dragomirna, comuna Mitocu Dragomirnei. Din fericire, incidentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

Aflăm că patrula de la Secţia 8 Poliţie Rurală Adâncata s-a deplasat imediat la faţa locului, unde a constatat că un minor în vârstă de 17 ani, aflat la domiciliu, a sustras fără ştirea mamei sale cheile autoturismului familiei. Tânărul a urcat la volan şi a condus maşina pe drumul comunal din satul Mitocu Dragomirnei, a luat în autoturism un prieten de 15 ani, a mers pe DJ 208U şi a intrat apoi pe str. Fântâna Doamnei din satul Dragomirna. La intersecţia cu str. Pinului, minorul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat cu partea din faţă a autoturismului într-o troiţă.

Din fericire, impactul a cauzat doar pagube materiale, iar nicio persoană nu a fost rănită în urma incidentului, ni s-a precizat.

Investigaţiile ulterioare au relevat că adolescentul de 17 ani nu deţine permis de conducere. În consecinţă, s-a întocmit un dosar penal în care acesta este acuzat de săvârşirea infracţiunilor de furt în scop de folosinţă, conform prevederilor art. 231 al. 1, raportat la art. 230 al. 1, cu aplicarea art. 229 al. 1b din Codul penal, precum şi pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă reglementată de art. 335 al. 1 Cod penal.

Autorităţile continuă cercetările, spre a se stabili toate circumstanţele. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI