Primarul Ion Lungu:

La Foresta n-am dat bani pe persoană fizică, ci clubului

Primarul Ion Lungu a anunţat, miercuri, că a avut în cursul dimineţii o întâlnire cu şapte persoane de la Foresta Suceava, în frunte cu antrenorul, privind situaţia financiară a clubului de fotbal.

„Le-am spus foarte clar că noi vrem să ajutăm fotbalul, că este încheiat un contract cu Foresta, s-au adus justificările, dar în cursul zilei de ieri am transmis clubului Foresta ce trebuie să mai aducă ca dosarul să fie complet. Eu sper ca în câteva zile să aducă… Le-am spus foarte clar că eu, ca primar, iubesc fotbalul şi că ne punem speranţe din nou să promovăm în Liga a doua, dar între a fi liber şi a ajuta fotbalul… trebuie să fiu liber. Deci, în măsura în care documentele nu sunt în ordine nu-i putem ajuta. Noi acolo nu am dat banii pe persoană fizică, ci clubului Foresta” a declarat Lungu.

Primarul a precizat că este vorba de suma de 900.000 de lei pentru care nu s-au adus justificările necesare.

„E vorba de banii pe care i-am dat în luna martie şi nu au adus justificările”, a explicat Lungu, care a adăugat că a fost adus dosarul de justificări, dar că acestea trebuie să fie completate.

El a menţionat că, după ce dosarul va fi complet, aşa cum s-a solicitat, se poate discuta despre alocarea altor sume pentru finanţarea clubului. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI