„Ecologia, noua noastră misiune”

Miercuri, 22 octombrie 2023, ora 17:00, în cadrul „După-amiezilor francofone la Suceava”, Alianţa Franceză din Suceava, în colaborare cu Şcoala Gimnazială „Miron Costin” Suceava, organizează activitatea „L’écologie, notre nouvelle mission / Ecologia, noua noastră misiune” coordonată de prof. Elena Cosmina Pelin şi prof. Adriana Caliniuc.

Educaţia ecologică are scopul de a sensibiliza elevii în ceea ce priveşte protejarea naturii, de a descoperi urmările degradării mediului, dar şi măsurile care pot fi luate pentru a preveni problemele de mediu.

Dobândind un set de valori, cunoştinţe şi atitudini pentru mediul înconjurător, elevii capătă motivaţia şi abilităţile necesare pentru a se implica în proiectele tematice. Astfel, participanţii la acest proiect, aflaţi în ciclul gimnazial, vor realiza o expoziţie cu tema „Protégez la nature”, vor cânta şi vor lectura piesa de teatru „Protégez la Terre”. Activitatea este destinată promovării comunicării autentice în limba franceză, prin intermediul unor activităţi cu tematică ecologică, prin care se încurajează protejarea mediului înconjurător şi dezvoltarea durabilă. (C.P.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI