Rădăuţi

Părăsit de iubită, ghinionist la jocuri de noroc, un bărbat a încercat să-şi ia viaţa în parcul central  

 Un rădăuţean a sesizat, sâmbătă, prin 112, la ora 19:27 că intenţionează să se spânzure…

Pentru identificarea persoanei în cauză au fost dirijate mai multe echipaje de poliţie. De asemenea, trei agenţi din cadrul Secţiei Poliţie Rurală Bălcăuţi, care se aflau în timpul liber la sediul Poliţiei Rădăuţi, aflând despre eveniment, s-au deplasat pentru identificarea persoanei în cauză.

În parcul central situat pe strada Piaţa Unirii din Rădăuţi, cei trei agenţi l-au observat pe bărbat care se afla în genunchi, cu un şiret de pantofi la gât. Cei trei i-au dat jos şiretul  şi l-au aşezat pe o bancă, bărbatul fiind în stare de conştienţă.

Din discuţiile purtate cu respectivul a rezultat că în cursul zilei de sâmbătă a pierdut circa 500 euro la sălile cu jocuri de noroc, iar în urmă cu aproximativ trei zile se despărţise de iubită. Că, totodată, nu este în relaţii bune cu părinţii, iar toate acestea au contribuit la starea în care se afla, astfel că în jurul orei 19:25, aflându-se în parc, şi-a desfăcut şireturile de la încălţăminte, le-a legat de un copac, încercând să-şi pună capăt zilelor.

Rădăuţeanul a fost transportat la Spitalul Rădăuţi, unde i s-a stabilit diagnosticul „tulburări de comportament, tentativă de suicid”; ulterior, a fost redirecţionat către Secţia psihiatrie a Spitalului Rădăuţi. (N.B.)

 

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI