Compania de drumuri a recunoscut degradările de pe varianta de ocolire Suceava şi spune că a notificat constructorul să le remedieze

Directorul DRDP Iaşi, Ovidiu Laicu, a transmis, printr-o adresă oficială, că au fost constatate degradări la lucrările de artă de pe traseul şoselei de centură a Sucevei, lucrări care vor fi remediate de constructor.

După ce News Bucovina a semnalat problemele la şoseaua de centură, un urmăritor al News Bucovina a transmis conducerii DRDP Iaşi o solicitare privind situaţia centurii de ocolire Suceava.

Ca urmare a petiţiei, directorul general al DRDP Iaşi, Ovidiu Laicu, a transmis cititorului că sectorul de drum naţional Centura Sucevei – VO2P (variantă de ocolire – n.red.) este predat constructorului, SC Autotehnorom SRL, căruia îi revine responsabilitatea asigurării condiţiilor de circulaţie în siguranţă.

„În urma unei revizii efectuate de specialiştii SDN Suceava, au fost constatate unele degradări la lucrările de artă de pe traseul VO Suceava. A fost notificat constructorul, iar, în perioada imediată, acesta va executa lucrări de remediere a rostului de dilataţie deteriorat. Pentru buna desfăşurare a cirulaţiei rutiere şi menţinerea viabilităţii drumului, constructorul intervine, ori de câte ori este nevoie, pe cheltuiala sa, în vederea remedierii defecţiunilor care apar la Centura Sucevei – VO 2P” a menţionat Ovidiu Laicu. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI