Trei persoane au ajuns la spital după ce un microbuz s-a răsturnat, în urma coliziunii cu un autocamion, la Valea Putnei

> În accident au fost implicate 12 persoane

 Trei persoane au fost preluate de ambulanţe şi duse la spital, vineri după-amiază, după un accident rutier produs pe DN 17 în localitatea Valea Putnei, între un microbuz şi autocamion.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, maior Alin Găleată, pentru gestionarea eficientă şi asigurarea asistenţei medicale de urgenţă tuturor persoanelor implicate, la nivelul judeţului a fost activat Planul roşu de intervenţie. Astfel, la locul evenimentului au fost alocate trei ambulanţe SMURD, două autospeciale pentru transport victime multiple, două echipaje de descarcerare şi trei ambulanţe SAJ.

În accidentul rutier au fost implicate 12 persoane, dintre care şapte au fost evaluate medical la faţa locului, conştiente.

Dintre cele 12 persoane implicate în evenimentul rutier doar trei persoane, conştiente şi cooperante, au fost transportate la spital, pentru investigaţii suplimentare.

Traficul rutier în zonă a fost blocat temporar, în perioada intervenţiei echipajelor medicale şi poliţiei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, comisar-şef Ionuţ Epureanu, din primele verificări efectuate de poliţişti s-a constatat că un ansamblu de vehicule condus de un bărbat în vârstă de 37 de ani circula pe DN 17 în spatele unui microbuz de transport de persoane condus de un şofer în vârstă de 52 de ani. La un moment dat, cele două autovehicule au intrat în coliziune. În urma impactului, microbuzul a părăsit iniţial şoseaua şi apoi s-a răsturnat.

În urma evenimentului rutier au fost rănite uşor două femei din microbuz, una în vârstă de 42 de ani, iar cealaltă de 72 de ani.

Cei doi şoferi au fost testaţi cu aparatele etilotest, rezultatele fiind negative.

În acest caz se fac cercetări într-un dosar vizând vătămarea corporală din culpă. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI