Dorna Candrenilor

Firmă amendată cu 10.000 de lei pentru activităţi de tăiere şi rindeluire a lemnului fără autorizaţie

Comisarii Gărzii Naţionale de Mediu – Comisariatul Judeţean Suceava anunţă că au efectuat „verificări amănunţite” în data de 14 noiembrie a.c., în urma unei sesizări primite pe teritoriul administrativ al comunei Dorna Candrenilor.

Concluzia acestor verificări a fost că o societate desfăşura activitate de tăiere şi rindeluire a lemnului fără a deţine acte de reglementare corespunzătoare.

Ca urmare a neconformităţilor constatate, societatea în cauză a fost sancţionată cu suma de 10.000 de lei conform HG nr. 2293/2004. În plus, a fost impusă o măsură complementară constând în interzicerea activităţii de tăiere şi rindeluire a lemnului până la obţinerea tuturor actelor de reglementare pe linie de mediu.

GNM – CJ Suceava subliniază importanţa respectării legislaţiei de către agenţii economici şi transmite că astfel de acţiuni vor continua, pentru a asigura un mediu sănătos şi durabil. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI