Volei masculin, juniori U 17 şi U 19

Echipele LPS Suceava s-au impus în duelurile cu CNMV Ploieşti

Voleibaliştii de la LPS Suceava au câştigat cele două meciuri disputate cu CNMV Ploieşti în Campionatele Naţionale pentru Juniori sub 17 şi sub 19 ani. În urma acestor victorii, jucătorii antrenaţi de Bogdan Macsim au rămas lideri, cu punctaj maxim, în ambele competiţii.

Primul meci dintre cele două cluburi s-a desfăşurat la categoria de vârstă sub 17 ani. Prahovenii şi-au adjudecat primul set, scor 17-25. Gazdele au păstrat însă toate cele trei puncte la Suceava, după ce s-au impus în următoarele seturi cu 25-23, 27-25 şi 25-23. În continuarea sezonului regulat al Campionatului Naţional U17, LPS Suceava va juca pe terenul echipei CSS „Nicu Gane” Fălticeni, sâmbătă, de la ora 13:00.

Tot cu 3-1 s-a încheiat şi disputa de la categoria de vârstă sub 19 ani. Pe seturi a fost 25-11, 25-21, 21-25 şi 25-23. Duminică, de la ora 13:00, sucevenii vor juca, în deplasare, cu CSS Topliţa. 

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI