Gemenea, comuna Stulpicani

O femeie a fost lovită mortal de un camion

O femeie din Izvoarele Sucevei a fost accidentată mortal, luni, la Gemenea, de un autocamion.

Potrivit anchetei poliţiştilor, luni, jurul orei 13:40, un şofer de 27 de ani, din Stulpicani, conducea o autoutilitară MAN pe DJ 177B, în interiorul localităţii Gemenea, din comuna Stulpicani.

Ajuns în zona intersecţiei cu strada Şipote, având direcţia de deplasare Slătioara către Stulpicani, el a surprins şi accidentat o femeie de 70 de ani, din comuna Izvoarele Sucevei, care s-a angajat în traversarea neregulamentară a părţii carosabile, dinspre stânga spre dreapta, prin spatele unui mijloc de transport public de persoane (autobuz), prin loc nepermis şi fără să se asigure corespunzător.

În urma impactului, femeia a decedat.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ; ulterior i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI