Rădăşeni

Un bărbat a fost găsit mort într-un şanţ de pe marginea drumului

Un bărbat din Rădăşeni a fost găsit mort după ce a căzut într-un şanţ de pe marginea drumului.

Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 7 Mălini au fost alertaţi luni după-amiază, prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, de un asistent medical din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Suceava, privind descoperirea unei persoane decedate în şanţul de pe strada Vasile Neculeasa din comuna Rădăşeni, satul Lămăşeni.

La faţa locului, patrula de serviciu din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 7 Mălini a constatat că victima, localnic din Rădăşeni, se deplasa spre domiciliu în stare de ebrietate, după o zi de muncă la tăiat, crăpat şi aşezat lemne alături de alte persoane.

Bărbatul s-ar fi dezechilibrat din cauza consumului excesiv de alcool şi a căzut în şanţul betonat din afara părţii carosabile.

Un localnic care se îndrepta spre serviciu l-a găsit şi a solicitat imediat ajutorul, apelând de urgenţă 112, iar un echipaj de ambulanţă a constatat decesul bărbatului la faţa locului.

Cadavrul a fost transportat şi depus la morga Spitalului Municipal Fălticeni, în vederea efectuării necropsiei, pentru a se stabili cu exactitate cauzele decesului.

Autorităţile au deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă conform art. 192 alin. 1 din Codul penal. Dosarul va fi soluţionat procedural de lucrătorii de poliţie din cadrul Postului de Poliţie Rădăşeni. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI