Lupte greco-romane

Suceveanul Teodor Horătău a obţinut argintul la Cupa României, la categoria 60 kg

În perioada 9-12 noiembrie, la Târgu Mureş, în Sala Polivalentă „Ladislau Simon”, au avut loc Campionatul Naţional Individual U17 şi Cupa României la seniori, lupte greco-romane. Întrecerile au adunat peste 400 de sportivi din toată România, beneficiind şi de participarea a numeroase personalităţi şi conducători ai Federaţiei Române de Lupte (FRL), printre care-i amintim aici pe Răzvan Pîrcălabu (preşedinte FRL), Alin Grigore (secretar general FRL), Alexandru Ballai (vicepreşedinte FRL), Marian Berbec (director tehnic FRL), Marius Cimpoeru (arbitru delegat 1s) şi Vasile Andrei (preşedinte Comisia tehnică FRL).

La categoria de 60 kg, la lupte greco-romane, a participat şi suceveanul Teodor Horătău, care, deşi a suferit o accidentare la genunchi cu doar cinci zile înainte de competiţie, s-a prezentat totuşi la turneu. Demonstrând că este un adevărat luptător, Horătău nu s-a lăsat descurajat de accidentarea sa şi a reuşit să se ridice şi să obţină un rezultat impresionant – argintul la Cupa României la seniori.

Suceveanul Teodor Horătău este legitimat în prezent la gruparea bucureşteană CS Metrorex, după ce a plecat de la LPS Suceava, unde a fost pregătit de antrenorul Andrei Bolohan.

Teodor Horătău are deja un palmares impresionant reuşind să ocupe locuri fruntaşe la întreceri precum: Campionatul European din Franţa, august 2016; Campionatul European din Finlanda, august 2017; Campionatul European din Polonia, aprilie 2021; Campionatul European din Italia, iunie 2022.

IULIANA MARIA BUŞOI 

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI