În PTF Siret

Ucrainean prins cu sute de petarde ascunse într-un microbuz

Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din cadrul PTF Siret au descoperit în microbuzul unui cetăţean ucrainean, ascunse după bancheta din spate, petarde în valoare de 6.000 de lei, pentru care nu a putut prezenta niciun document justificativ.

Potrivit Poliţiei de Frontieră, miercuri, în jurul orei 13.00, în Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Siret s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de intrare în România, un cetăţean ucrainean, în vârstă de 39 de ani, conducând un microbuz înmatriculat în Ucraina.

În baza analizei de risc, echipa comună formată din poliţiştii de frontieră şi lucrători vamali a efectuat un control amănunţit, ocazie cu care au fost descoperite, ascunse după bancheta din spate, două cutii cu produse pirotehnice –240 de petarde, în valoare de 6.000 lei, pentru care şoferul nu avea documente de provenienţă.

Materialele pirotehnice au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. Cetăţeanului în cauză i-a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI