Siret

Lucrările de asfaltare a străzilor avansează

 În cursul săptămânii trecute, s-a continuat modernizarea unor străzi din Siret, turnându-se al doilea strat pe str. Rogojeştilor şi pregătindu-se alte rute pentru asfaltare. Vremea fiind încă bună pentru astfel de lucrări, primarul Adrian Popoiu a dat de veste că „şantierele sunt deschise în paralel, indiferent dacă este zi lucrătoare sau sărbătoare; avem comandamente foarte frecvente cu constructorii, pentru a-i determina să execute cât mai eficient lucrările de asfaltare atât de necesare pentru oraşul nostru”.

Reamintim că, la Siret a demarat, recent, asfaltarea a 15 străzi, „începând cu str. Negostinei din cartierul Pădureni (de la biserică la deal)”. Potrivit administraţiei locale, sunt avute în vedere pentru asfaltare toate străzile afectate de lucrările ACET Suceava, „pe măsură ce se finalizează lucrările din subteran”, anticipându-se din start că se va lucra „pe mai multe fronturi”. (D.L.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI