Balul Bobocilor – Seara „Retro Night”

 Vineri, 10 noiembrie, în sala de teatru a Colegiului Naţional Militar „Ştefan cel Mare”, a avut loc Balul Bobocilor. În fiecare an, manifestarea consacrată intrării elevilor din clasa a IX-a în familia adolescenţilor militari are o anumită temă, iar anul acesta a fost „Retro Night”.

Balul bobocilor „Retro Night” a îmbrăcat forma unui concert din anii ’80, care a adus pe scenă 24 de adolescenţi din clasele a IX-a într-un spectacol de dans, muzică şi voiebună. Au fost îndrumaţi artistic de colegii lor din clasele a XII-a care le-au întins astfel o mână camaraderească, cu autoritatea a trei ani de experienţă în colegiul militar.

Pasiunile micilor concurenţi, talentul, creativitatea, spontaneitatea şi dragostea pentru ceea ce fac au prins viaţă în timpul probelor de concurs: talentul muzical (voce, chitară, orgă şi tobe), aptitudinile pentru dans, arte marţiale, cultura generală, toate au concurat la câştigarea marelui premiu de „Miss” şi „Mister” Boboc. Nici organizatorii, elevii de clasa a XII-a, sau colegii din ceilalţi ani de studiu, nu s-au lăsat mai prejos: au cântat şi dansat pentru cei prezenţi.

Cu siguranţă, rolul juriului a fost unul dificil, pentru că toate perechile au dovedit talent şi imaginaţie debordantă. După deliberări, Miss Boboc a fost desemnată eleva Ştefania Sîrbu, iar titlul de Mister i-a revenit elevului Robert Cazan.

După balul bobocilor, cei doi câştigători ai serii ne-au transmis câteva gânduri: „Consider că a fost o experienţă minunată, un moment unic, plin de emoţii. Magia serii m-a cuprins şi m-am lăsat purtată de extaz, reuşind să ofer un moment de mult visat. Totodată, fără coordonatorii mei sunt sigură că nu aş fi ajuns atât de departe şi vreau să le mulţumesc pentru implicarea şi încrederea pe care au avut-o în mine. A fost o experienţă de neuitat şi îndemn toţi viitori boboci să participe la bal şi să se bucure de fiecare moment magic, dedicat doar lor. Mulţumesc şi părinţilor, profesorilor, fraţilor şi prietenilor pentru că m-au susţinut şi m-au sfătuit, astfel încât rezultatul a fost pe măsură” (elev Ştefania Sîrbu).

„Balul bobocilor CNMSM 2023 a însemnat integrarea mea printre elevii colegiului, dar mai ales printre colegii mei din companie. Fiind un început nou în viaţă, acest eveniment m-a făcut să realizez că cei 11 ani de pregătire muzicală nu au fost în zadar. Am reuşit să îmi expun talentul printr-un moment bine exersat, aplauzele şi susţinerea publicului fiind rezultatul muncii mele. Sunt foarte mulţumit de ceea ce am putut realiza. Mulţumesc tuturor pentru sprijinul acordat” (elev Robert Cazan).

Pentru popularitate au fost premiaţi elevii Teodora Boboc şi Lucian Burlă, care au fost aleşi prin vot de către colegii prezenţi la eveniment. Îi felicităm şi pe elevii care au câştigat locul al II-lea, Roua Dragotă şi Petru Nemţan-Nisioiu, precum şi locul al III-lea, Izabella Varga şi Mihai Simuţii.

Publicul a avut parte şi de un moment special, când pe scena colegiului a urcat invitatul serii, Whats‘up, care a adus un plus de strălucire serii.

FRANCESCA ŞINDILAR

Foto: elev fruntaş MATEI TROFIN

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI