Incendiu puternic în Mălini

Un incendiu a izbucnit, duminică dimineaţă, în centrul localităţii Mălini.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, maior Alin Găleată, incendiul a fost anunţat în jurul orei 6:00.

El a spus că la faţa locului s-au deplasat militarii Detaşamentului de Pompieri Fălticeni şi lucrătorii serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă din comunele Mălini şi Cornu Luncii – în total cu şase autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD.

La sosirea echipajelor de intervenţie, ardeau generalizat o spălătorie şi o vulcanizare auto. Flăcările erau extinse şi la acoperişul unui magazin mixt, toate construcţii corp comun. De asemenea, ardea şi o stivă de cauciucuri uzate.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, a precizat sursa citată.

Potrivit mr. Alin Găleată, suprafaţa afectată de foc este de aproximativ 150 mp.

După ce incendiul a fost localizat, forţele de intervenţie au lucrat pentru lichidarea ultimelor focare. Incendiul a fost lichidat la ora 8:25.

Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost efectul termic, generat de un coş de fum neizolat corespunzător, a precizat sursa citată. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI