Oniceni

Ucrainean cu permisul suspendat, prins circulând cu 97 km/h

Un ucrainean este cercetat penal după ce a fost depistat circulând deşi avea permisul suspendat.

Astfel, miercuri, poliţiştii din cadrul Compartimentului Rutier al Poliţiei Fălticeni, în timp ce desfăşurau activităţi de control al traficului rutier pe DN 2, localitatea Oniceni, l-au depistat pe Oleg C. care a condus autoturismul marca Mercedes cu viteza de 97 km/h, limită 60 km/h, fiind înregistrat cu aparatul video-radar.

Bărbatul a prezentat paşaportul, certificatul de înmatriculare, poliţa de asigurare şi permisul de conducere, eliberat de autorităţile din Ucraina.

În urma verificărilor efectuate în evidenţele poliţiei s-a stabilit că bărbatul posedă permis de conducere care figurează „suspendat” din data de 8.12.2022 pentru săvârşirea infracţiunii prevăzute de art. 335 alin. 2 Cod penal, exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice fiindu-i suspendată.

În acest caz s-a întocmit dosar penal privind „conducerea unui autovehicul de către o persoană în timp ce exercitarea acestui drept îi era suspendată”. (N.B.)

 

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI